Abonnementer

Lej til fast lav pris hver måned

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned

Når dit abonnement starter sættes der Points ind på din konto svarende til den abonnementspakke du har valgt.  Har du fx et Fair Fashionista Gold abonnement, så bliver der ved start af abonnementet sat 95 Points (+10 Points) ind på din konto. De ekstra 10 Points er en buffer, som du kan anvende som du har lyst uden beregning, og som har formålet at sikre, at du altid har fuldt udbytte af dit abonnement. Har du fx. et Fair Fashionista Gold abonnement, og har lejet tøj for 90 Points, kan du leje for op til 15 Points mere med din buffer. 

For et Fair Fashionista Gold abonnement, må du have udlejningsvarer hjemme til en samlet værdi af 105 points (95 Points +10 Points buffer) ad gangen. Når du får lyst til noget nyt, sender du bare det, du ikke vil leje længere tilbage, og varernes Points føres tilbage til din konto, så du kan leje noget andet. Der er således ingen frist for, hvornår varerne skal leveres tilbage, så længe du har et gyldigt abonnement. Med et abonnement kan du leje fra alle udlejningskategorierne, og du bestemmer helt selv, hvad du vil leje.

Her er et eksempel: Du har et Fair Fashionista Gold abonnement og lejer 4 kjoler til 25 Points pr. stk. Der er nu 5 Points tilbage på din konto (105 Points – 100 Points for kjolerne.  Efter 7 dage sender du 2 af kjolerne tilbage, og der sættes 50 Points tilbage på dit konto. Du har nu 50 Points som du kan leje for. 

Du kan swappe (bytte til nyt) op til 2 gange pr. måned. Sender du alt tilbage hver gang du swapper kan du med et Gold abonnement leje produkter for en samlet værdi af 210 Points i løbet af en måned (105 Points x 2 swaps).

Du kan til hver en tid se din Points-saldo på medlemssiden samt i toppen af siden under varekurvssymbolet.

De lejede varer leveres vasket eller renset, og vi tager os også af vask og rens ved tilbagelevering. Tøjet må dog gerne vaskes eller renses under lejeperioden, så længe de vedlagte instruktioner følges. 

Når vi har modtaget de varer du ønsker at levere tilbage, sættes Points for varerne tilbage på din konto. Vi leverer og afhenter i størst muligt omfang de lejede varer med DHL, og den korte leveringstid på 1-2 hverdage gør, at du kan få størst muligt udbytte af dit abonnement. 

Der er ingen bindingsperiode, og du kan opsige dit abonnement til hver en tid, dog senest 7 dage før den månedlige abonnementsopkrævning. Alt tøj skal være tilbageleveret før opsigelsen træder i kraft.

Vi vil gerne have at du anvender de lejede varer som om det var dine egne, og vi ved jo alle sammen, at lynlåse engang imellem går i baglås, og at man altid spilder rødvin, når man har en hvid bluse på. Derfor indgår der forsikring i alle Fair Fashionista abonnementer. Forsikringen dækker mindre skader indenfor rimelighedens grænser. Er der tale om bevidst skadegørelse, hvor reparation ikke er mulig, eller er det udlejede bortkommet, vil du dog være erstatningspligtig for et beløb modsvarende varens salgspris (prisen, der står angivet over prisen for at leje). Vi forbeholder os også retten til at blokere dig fra leje tøj hos os igen.

Specielt for børnetøj

Vi har fuld forståelse for, at det kan gå vildt til, når man har det sjovt, og den forsikring der er inkluderet i udlejningsprisen for børnetøj er derfor også mere omfattande. Overordnet set gælder de samme regler mht. bevidst skadegørelse og grov uagtsomhed, men så længe du passer på tøjet, som om det var dit eget og fx. ikke sender dit barn afsted på spejderlejr i den lejede Burberry-kjole, så er vi meget large mht. hvornår vi vil kræve erstatning. 

For både børnetøj og voksentøj bedes du tage kontakt med kundeservice, hvis noget går i stykker eller ikke kan leveres tilbage i samme stand som det blev modtaget. 

Vær opmærksom på at du ikke kan blande udlejningsvarer med varer fra Fair Fashionista Shop i samme indkøbskurv. 

Vil du leje på engangsbasis uden at anvende dit abonnement, eller vil du købe noget i Fair Fashionista Shop, så skal du huske at logge ud fra din medlemsprofil inden.