Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Bæredygtig herremode – (h)A.N.D. Camp Shirt

by Sanne Moeller
Camp Shirt fra (h)A.N.D., kortærmet herreskjorte, bæredygtig herremode

En camp shirt (eller hawaiiskjorte, som mange også kalder de populære, farverige herreskjorter) er det eneste stykke tøj din kæreste eller mand behøver til ferien.

Jeg køber jo mest dametøj fra (h)A.N.D., men sidst jeg var i Phnom Penh, tog jeg et par skjorter med hjem til Poul, og han var helt vild med dem, så jeg besluttede mig for at sælge dem her på Fair Fashionista.

Skjorterne er lavet af upcycled stof, som er stof der er tilovers fra beklædningsindustrien i Cambodia. (h)A.N.D. køber stoffet på lokale markeder eller direkte fra fabrikkerne, og da der ofte kun er nogle meter tilbage af hvert mønster, findes hver skjorte kun i få eksemplarer.

Størrelserne er europæiske standardstørrelser, men for camp shirts vil man gerne have en ret løs og behagelig pasform, og lidt for stor er bedre end lidt for lille, så vælg en størrelse større end du plejer, hvis du er i tvivl.

Skjorterne kan bæres alene eller over en t-shirt eller tank top, og de skal ikke stoppes ned i bukserne. De er også flotte under en let sommerjakke for et stilfuldt, men casual, look for en tur i byen.

Hvis man bare vil smelte ind blandt de andre strandløver, kan man vælge et af de mere diskrete mønstre, men har man ikke noget imod at være flamingoen i hønsegården, så er der også mange mønstre med lidt mere spræl i.

Camp Shirt fra (h)A.N.D., kortærmet herreskjorte, bæredygtig herremode

Skriv en kommentar

Flere indlæg