Fragt 45kr. - Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr.

by Fair Fashionista

Fair Fashionista Abonnementer

Med et Fair Fashionista abonnement lejer du tøj billigere. Hver måned får du overført et antal Credits, som du kan bruge til at betale for det du lejer. Abonnementet betales månedsvis forud, og du kan vælge mellem følgende pakker: 

Basic

400 Credits

350kr/måned

Silver

650 Credits

500kr/måned

Gold

1000 Credits

750kr/måned

 

Dit abonnement

Når du har købt et abonnement overfores der hver måned et antal Credits til din konto. Du kan bruge dine Credits til at leje tøj, accessories og smykker, samt til at købe varer i shoppen.

Anvender du ikke alle dine Credits en måned, overføres resten til den efterfølgende måned. Dine Credits er gyldige i op til et år efter udstedelsen, og du kan løbende se din Credits-saldo, når du er logget ind på siden. 

Du skal være logget ind på din medlemsprofil for at kunne bruge dine Credits som betaling. Abonnement og medlemskab hos Fair Fashionista er personligt og kan ikke overdrages til andre. Credits kan ikke indløses til kontanter, og skal du have refunderet en vare, som er betalt med Credits, får du også Credits tilbage.

Du kan læse mere om hvordan det fungerer at leje hos Fair Fashionista her:

Fair Fashionista – Sådan fungerer det >> 

 

Vask og rens inkluderet

Du vil altid modtage din bestilling nyvasket/nyrenset, desinficeret og klar til brug. Vi pakker tøj og accessories så skånsomt som muligt, men er der behov for det, må du gerne stryge tøjet i henhold til anvisningerne, med mindre vi har informeret om andet. Du må også gerne vaske eller rense tøjet under lejeperioden, så længe det sker i henhold til vores anvisninger. Du behøver ikke vaske tøjet, inden du sender det tilbage. 
 
 

Pause

Hvis du fx. skal ud at rejse eller af anden årsag ikke har lyst til at benytte dit abonnement i en periode, så kan du sætte abonnementet på pause i op til 3 måneder. Dette kan du selv gøre op til 2 gange om året via din profil. Alle lejede ting skal returneres før abonnementet kan sættes på pause. I pauseperioden betaler du ikke abonnement og ingen credits overføres til din konto. Har du Credits på din konto kan du dog stadigvæk bruge disse til at betale for leje eller køb i shoppen under pauseperioden, men vær opmærksom på at du ikke har fri fragt i perioden hvor abonnementet er sat på pause.

Opsigelse

Alle abonnementer kan opsiges helt frem til en uge inden de ellers skulle fornyes. Opsigelsen skal foregår skriftligt via email til [email protected]  Opsigelsen træder først i kraft, når alle lejede varer er returnerede, og du får ikke penge retur for den del af indeværende måned, som du ikke anvender. 

Forsikring

I abonnementet indgår forsikring mod mindre skader på det lejede indenfor rimelighedens grænser. Vi vil have at du skal kunne anvende tøjet som om det var dit eget, uden at være bange for at blive erstatningspligtig, hvis du fx. kommer til at spilde vin på en kjole. Vi ved også godt, at lynlåse nogle gange går i baglås og at knapper falder af, så det behøver du heller ikke at bekymre dig om. Hvis vi derimod ser et mønster af gentagen grov uagtsomhed eller bevidst skadegørelse, eller hvis tøjet bortkommer eller tilbageleveres i så dårlig stand, at det ikke kan repareres, forbeholder vi os retten til at opkræve erstatning på et beløb modsvarende varens estimerede værdi samt et tillæg for administrationsudgifter. Vi forbeholder os også retten til at opsige dit abonnement og blokere dig fra at oprette dig som medlem igen. 

Udvidet forsikring – Særligt for børnetøj

Vi ved det kan gå vildt for sig når man har det sjovt, og derfor inkluderer forsikringen for børnetøjsudlejning også større skader på tøjet op til 5 gange pr. år. Skadet tøj skal altid sendes tilbage, så vi kan vurdere om det kan redes eller evt. finde anden anvendelse for det.

Vi håber dog at du vil hjælpe os med at passe godt på tøjet, så vi kan holde lejepriserne nede på et rimeligt niveau til glæde for alle. 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}