Lej hos Fair Fashionista

Sådan fungerer det at leje med abonnement

Har du ikke et abonnement? Læs her i stedet >>

At leje tøj hos Fair Fashionista, Sådan fungerer det

Med et Fair Fashionista abonnement kan du leje til en fast lav pris per måned. Når du har købt et abonnement opretter vi en medlemsprofil for dig. Det kan tage op til 24 timer inden dine Points, svarende til det abonnement du har valgt, er klar til brug. Vi sender en mail, når dit abonnement er oprettet, og du kan begynde at leje. 

Når du har fået en mail med besked om at dit abonnement er aktiveret, er det bare at gå igang med at leje. Du vælger helt selv, hvad du vil bruge dine Points på og du kan leje fra alle vores udlejningskategorier. Når du har fundet det du vil have, går du til kassen og afgiver din bestilling. Du skal være logget ind for at kunne bruge dit abonnement til at leje. 

At leje tøj hos Fair Fashionista, Sådan fungerer det
At leje tøj hos Fair Fashionista, Sådan fungerer det

Vær opmærksom på at du ikke kan blande varer fra shoppen med udlejningsvarer i samme kurv. 

Vil du leje på engangsbasis uden at anvende dit abonnement, eller vil du købe noget i Fair Fashionista Shop, så skal du huske at logge ud fra din medlemsprofil inden. 

Du vil typisk modtage din bestilling indenfor 2-3 hverdage. Større bestillinger leveres hjem til dig i vores særlige leveringstasker, som du også skal anvende, når du skal sende de varer du har lejet retur.  Mindre bestillinger leveres i vores miljøvenlige mailers og konvolutter.

Du kan beholde det, du har lejet, så længe du vil. Når du har lyst til noget nyt, sender du et eller flere produkter tilbage. Ved modtagelse overfører vi Points til din konto svarende til det, som du har returneret, så du kan leje noget nyt. 

 

At leje tøj hos Fair Fashionista, Sådan fungerer det
At leje tøj hos Fair Fashionista, Sådan fungerer det

 Når du skal returnere de ting, som du har lejet, pakker du det hele i tasken og lyner tasken helt til. 

Adressemærkatet, som du modtog i tasken sammen med de bestilte varer, skal placeres i den gennemsigtige lomme på bagsiden af tasken. Hvis nødvendigt, foldes mærkatet, så al information på mærkatet er synligt.

 Vi anvender så vidt muligt Post Nord til forsendelser til dig med abonnement, og din bestilling leveres hjem til dig. Du får besked via email når vi har registreret, at vi har modtaget din forsendelse og dine points er tilbageført til din konto. Ønsker du at leje med det samme, kan du sende os en email med de ting, du har sendt tilbage. Så tilbagefører vi dine Points lige så snart vi har modtaget bekræftelse fra Post Nord på at pakken er indleveret. God fornøjelse:)

At leje tøj hos Fair Fashionista, Sådan fungerer det