Fair Fashionista – Sådan fungerer det

by Fair Fashionista
Fair Fashionista – Sådan fungerer det
Fair Fashionista Sådan fungerer det

Som medlem kan du leje tøj til et fast lavt beløb per måned, og du får altid fri fragt. For at blive medlem skal du tegne et af vores abonnementer. 

 

Fair Fashionista, sådan fungerer det

Derefter kan du logge ind på din profil med det anvendernavn og password du har oprettet. På din medlemsside kan du se dine bestillinger, opdatere din adresseinformation og finde information om dit medlemskab. 

Når du er logget ind kan du vælge varer fra de kategorier, der er inkluderet i dit medlemskab. Når du har valgt det antal varer dit medlemskab berettiger til, går du til kassen og afgiver din bestilling. Ingen betaling er nødvendig og totalsummen af din bestilling vil være 0kr. for de ting dit medlemskab inkluderer.

Fair Fashionista

Du vil typisk modtage din bestilling efter 2-3 hverdage. De fleste bestillinger leveres i vores særlige leveringstasker, som du også skal anvende, når du skal sende de ting du har lejet retur. 

Du kan beholde tingene lige så lang tid du vil (så længe du har et gyldigt abonnement), eller du kan bytte en eller flere gange om måneden i henhold til dit medlemskab. Når du skal returnere de ting du har lejet, pakker du det i tasken og stopper håndtagene ned i tasken før du lyner tasken helt til. 


Adressemærkatet, som du modtog i tasken sammen med de bestilte varer, skal placeres i den gennemsigtige lomme på bagsiden af tasken. Hvis nødvendigt foldes mærkatet, så al information på mærkatet er synligt. Derefter afleveres tasken i et af de godkendte indleveringssteder (vi sender typisk med PostNord eller GLS og du modtager en liste med godkendte indleveringssteder med din bestilling). Du får besked via email når vi har registreret at vi har modtaget tingene og du kan bestille nye. Hvis du har Fair Fashionista Gold, behøver du ikke vente på at vi registrerer modtagelsen, før du kan bestille nyt. 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}