Fragt 45kr. - Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr.

Lej hos Fair Fashionista

Sådan fungerer det

Fair Fashionista, sådan fungerer det

For at kunne leje tøj hos Fair Fashionista skal du oprette en medlemsprofil. Det er gratis at oprette en medlemsprofil, og med dit medlemslogin har du adgang til din medlemsside. På medlemssiden kan du følge dine bestillinger samt redigere din kontaktinformation.

Fair Fashionista, sådan fungerer det

Vil du leje tøj billigere kan du købe et af vores Fair Fashionista abonnementer. Der er flere forskellige pakker at vælge mellem, men fælles for dem alle er, at der indgår mindst 1 swap (bytte) med fri fragt t/r pr. måned. Derudover får du som abonnement en lille gave hver gang du bestiller.

Fair Fashionista, sådan fungerer det

Når du er logget ind er det bare at gå igang med at leje.  Når du har fundet det du vil have, går du til kassen og afgiver din bestilling. Har du et abonnement, kan du betale med Credits ved kassen. 

Fair Fashionista, sådan fungerer det

Du vil typisk modtage din bestilling efter 2-3 hverdage. Bestillingen leveres hjem til dig i vores særlige leveringstasker, som du også skal anvende, når du skal sende de varer du har lejet retur. 

Lejeperioden er 30 dage gældende 2 dage efter at vi har afsendt din bestilling. Du kan se på din medlemsside den dato du senest skal sende de lejede ting tilbage. 

Fair Fashionista, sådan fungerer det

 Når du skal returnere de ting du har lejet, pakker du det i tasken og stopper håndtagene ned, før du lyner tasken helt til. 

Adressemærkatet, som du modtog i tasken sammen med de bestilte varer, skal placeres i den gennemsigtige lomme på bagsiden af tasken. Hvis nødvendigt, foldes mærkatet, så al information på mærkatet er synligt. Derefter afleveres tasken i et af de godkendte indleveringssteder (vi sender typisk med PostNord eller GLS og du modtager en liste med godkendte indleveringssteder med din bestilling). Du får besked via email når vi har registreret at vi har modtaget tingene.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}