4 Fordele ved at købe brugt børnetøj i stedet for at købe nyt

by Fair Fashionista - Sanne
Fordele ved at leje børnetøj

Der er mange fordele ved at købe brugt børnetøj, og hos Fair Fashionista har vi gjort det ekstra let. Læg tøjet i kurven, betal, og få din pakke leveret indenfor 3-4 hverdage. Her er 4 gode grunde til hvorfor du skal købe brugt børnetøj i stedet for at købe nyt.

Børn vokser hurtigt

Den flotte kjole du købte til børnefødselsdagen sidste måned, kan måske kun anvendes en enkelt gang før den er blevet for lille, og der går ikke mange måneder før blusen stumper i ærmerne og buksebenene er blevet for korte. Der er derfor mange penge at spare, hvis du køber brugt i stedet for at købe nyt.

Det er billigere end du tror

Vi har snakket med børnefamilier fra hele landet og de fleste anslog at de brugte 1000kr. eller mere på nyt tøj pr. barn hver eneste måned. Noget tøj kan man selvfølgelig sælge videre, og få nogle af pengene igen, som vi skal se på senere, og køber man brugt tøj i stedet for nyt, kan man yderligere nedbringe udgifterne til tøjindkøb. 

Slip alt besværet med at skulle købe og sælge privat

Hvis man før har prøvet at købe børnetøj privat, så ved man godt, at det nogle gange kan føles lidt som at købe katten i sækken. Der er måske en plet man ikke lige er blevet oplyst om, eller tøjet har huller eller mangler knapper. Nogle gange lugter tøjet af cigaretrøg, eller hest, hund eller marsvin og måske er størrelse, farve eller pasform bare ikke lige, som man havde tænkt sig.

Hos Fair Fashionista tager vi os af alt det besværlige, og gør det let og sikkert for dig at handle secondhand. Vi håndplukker kun det bedste børnetøj fra vintage/secondhandbutikker rundt om i verden, og vi gennemgår hvert enkelt stykke tøj nøje, så du kan være sikker på, at det er i ordentlig stand.

Tøjet leveres altid rent og pænt og klar til brug, og vi pakker alle bestillinger pænt ind i bæredygtig emballage, for vi synes det skal være lækkert at shoppe secondhand.

Shop løs blandt børnetøj fra hele verden

Hos Fair Fashionista har vi et næsten uendeligt udvalg af secondhand børnetøj fra hele verden. Vi har designerbørnetøj, der før har tilhørt expatbørn i Dubai, supersøde kjoler fra Japan og Korea, fransk børnetøj for den modebevidste mini-fashionista, og lækre hjemmestrikkede trøjer fra Færøerne. Derudover har vi selvfølgelig også et solidt udvalg af secondhandtøj fra alle de kendte danske mærker. Husk at kigge forbi shoppen  ofte, da der kommer nye varer op flere gange om ugen.

Shop secondhand børnetøj fra hele verden

fair-fashionista.dk

Skriv en kommentar

Flere indlæg