4 Fordele ved at leje børnetøj i stedet for at købe

by Fair Fashionista
Fordele ved at leje børnetøj

Der er mange fordele ved at leje børnetøj, og hos Fair Fashionista har vi gjort det ekstra let at leje. Læg tøjet i kurven, betal, og få din pakke leveret indenfor 3-4 hverdage. Lejer du med abonnement er det altid mindst 10% billigere, end hvis du lejer uden abonnement, og så er fragten frem og tilbage gratis. Stadigvæk ikke overbevist? Her er 4 gode grunde til hvorfor du skal leje børnetøj i stedet for at købe.

Børn vokser hurtigt

Den flotte kjole du købte til børnefødselsdagen sidste måned, kan måske kun anvendes en enkelt gang før den er blevet for lille, og der går ikke mange måneder før blusen stumper i ærmerne og buksebenene er blevet for korte. Hvis du lejer i stedet for at købe, slipper du stressen med hele tiden at skulle købe nyt og forsøge at sælge det gamle, og lejer du med abonnement, kan du beholde tøjet så længe du har lyst.

 

Det er billigere end du tror

Vi har snakket med børnefamilier fra hele landet og de fleste anslog at de brugte 1000kr. eller mere på nyt tøj pr. barn hver eneste måned. Noget tøj kan man selvfølgelig sælge videre, men det er ofte forbundet med en del besvær, som vi skal se på senere. Med et abonnement er det muligt at holde tøjudgifterne på et rimeligt niveau uden at gå på kompromis med stil og design.

 

Slip alt besværet med at skulle købe og sælge brugt tøj online

Hvis man før har prøvet at købe børnetøj privat, så ved man godt, at det nogle gange kan føles lidt som at købe katten i sækken. Der er måske en plet man ikke lige er blevet oplyst om, eller tøjet har huller eller mangler knapper. Nogle gange lugter tøjet af cigaretrøg, eller hest, hund eller marsvin og måske er størrelse, farve eller pasform bare ikke lige, som man havde tænkt sig.

Dertil kommer bøvlet, når barnet er vokset og ikke længere kan passe tøjet, som man så skal skille sig af med igen. Der findes i dag et rigtig godt marked for brugt børnetøj, men det er ikke alle der har tid eller lyst til det besvær det er at forhandle om prisen på markeder eller i online grupper.

Når du lejer hos Fair Fashionista tager vi os af alt det besværlige, og tøjet leveres altid rent og pænt og klar til brug. Uden abonnement er lejeperioden 30 dage, men lejer du med abonnement, kan du beholde tøjet så længe du vil og bytte til nyt, når du har lyst.

 

Få adgang til en garderobe med børnetøj fra hele verden

Hos Fair Fashionista har vi udover et solidt udvalg af fair fashion børnetøj også et næsten uendeligt udvalg af vintage+preloved børnetøj fra garderober fra hele verden. Vi har designerbørnetøj, der før har tilhørt expatbørn i Dubai, supersøde kjoler fra Japan og Korea, fransk børnetøj for den modebevidste mini-fashionista, og lækre hjemmestrikkede trøjer fra Færøerne. Derudover har vi selvfølgelig også vintage+preloved tøj fra alle de kendte danske mærker. Husk at kigge forbi ofte, da der kommer nye varer op flere gange om ugen.

 

Og hvordan er det lige med bæredygtigheden? Her kan du læse om hvorfor det er mere bæredygtigt at leje end at købe nyt, i hvert fald hos Fair Fashionista:

Hvor bæredygtigt er det egentlig at leje i stedet for at købe?

Fair Fashionista

Lej børnetøj fra hele verden

Vintage + Preloved // Fair Fashion

Børnetøj er en helt ny kategori hos Fair Fashionista, og vi er i fuld sving med tage billeder og lægge alt det lækre tøj fra hele verden op på siden. Er der ikke noget der lokker lige nu, så husk at kigge forbi igen næste uge:)

Skriv en kommentar

Flere indlæg