Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Når du shopper hos Fair Fashionista – Fragt, levering og retur

by Sanne Moeller
Fragt, levering og retur, Fair Fashionista

Vi synes det skal være lækkert at shoppe hos os, uanset om du køber fair fashion eller secondhand, og alle varer leveres derfor fint pakket ind i bæredygtig emballage. Vi har kontinuerligt fokus på at gøre forsendelsen af dine varer så bæredygtig som muligt, og vi sender altid CO2-kompenseret i miljøvenlige mailers fra noissue. Her nedenfor kan du læse mere om fragt, forsendelser og retur når du shopper hos Fair Fashionista:

Hvad koster fragt?

Fragt er gratis, hvis du shopper for over 400kr. Ved mindre bestillinger koster fragt 40kr.

Hvor lang tid tager det, før jeg modtager min pakke?

Foretager du din bestilling inden kl. 12, bliver din pakke i de fleste tilfælde sendt afsted samme dag, og alt afhængigt af hvor travlt PostNord har, vil din pakke blive leveret inden for 2-3 hverdage efter at du har afgivet bestillingen. Vi sender i langt de fleste tilfælde med PostNord, med levering hjem til dig, eller til nærmeste pakkeboks. Vi sender altid din bestilling som pakke med track & trace, så du kan følge forsendelsen undervejs og se, hvornår pakken forventes leveret.

Du har altid 14 dages returret, under forudsætning af, at varerne ikke er taget i brug. Fortryder du dit køb, kan du bruge det vedlagte forudbetalte returlabel og sende pakken tilbage med PostNord. Husk at pakken skal scannes ved indlevering, og husk at få en kvittering for indlevering af pakken. Vi tilbagebetaler købssummen minus 40kr. i returfragt og beløbet går typisk ind på din konto efter et par dage.

Flere indlæg