Når du lejer tøj hos Fair Fashionista – Fragt, levering og retur

by Fair Fashionista - Sanne
Fragt, levering og retur, Fair Fashionista

Vi synes det skal være let at leje, og vi har derfor forsøgt at gøre det så let som muligt for dig at modtage og returnere udlejningsprodukter fra Fair Fashionista. Vi har kontinuerligt fokus på at gøre forsendelsen af dine varer så bæredygtig som muligt, og vi sender altid CO2-kompenseret. Hvad angår emballage, anvender vi enten vores egne genanvendelige fragtposer fremstillet af upcycled stof, eller miljøvenlige mailers fra NoIssue (ved mindre bestillinger samt ved bestillinger fra shoppen). Her nedenfor kan du læse mere om fragt, forsendelser og retur når du lejer eller shopper hos Fair Fashionista:

Hvad koster fragt?

Lejer du uden abonnement er fragt gratis, hvis du lejer for over 400kr. Ved mindre bestillinger koster fragt 40kr. og dækker forsendelsen frem og tilbage. Har du et abonnement er fragt altid gratis, når du lejer hos Fair Fashionista.

Hvor lang tid tager det, før jeg modtager min pakke? Og hvad gør jeg når lejeperioden er slut og jeg skal sende tøjet tilbage?

Foretager du din bestilling inden kl. 12, bliver din pakke i de fleste tilfælde sendt afsted samme dag, og alt afhængigt af hvor travlt PostNord har, vil din pakke blive leveret inden for 2-3 hverdage efter at du har afgivet bestillingen. Lejeperioden starter først 3 hverdage efter at vi har afsendt din bestilling, så du ikke betaler leje for de dage, hvor pakken er undervejs.

Vi sender i langt de fleste tilfælde med PostNord med levering hjem til dig eller til nærmeste pakkeboks. Vi sender altid din bestilling som pakke med track & trace, så du kan følge forsendelsen undervejs og se når pakken forventes leveret.

Det samme gælder når du skal sende varerne tilbage efter endt udlejning. Så længe du indleverer din pakke til PostNord på lejeperiodens sidste dag, behøver du ikke at bekymre dig om eventuelle forsinkelser, der skulle opstå undervejs. Husk at pakken skal scannes ved indlevering og husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Din bestilling har vedlagt et forudbetalt returlabel, som skal anvendes, når det du har lejet skal returneres. Mister du dit label, så send os en email, så sørger vi for at ordne et nyt til dig.

Du skal anvende samme emballage som pakken kom i, når det du har lejet skal sendes tilbage, så husk at gemme mailers eller fragtposer.

Hvad hvis tøjet ikke passer?

Det er dit eget ansvar at vælge den rigtige størrelse, og vi opfordrer dig derfor til at checke mål og dimensioner grundigt inden du lejer.  Hvis tøjet alligevel ikke passer, eller bare ikke lige er dig, og du derfor ikke ønsker at leje alligevel, har du følgende alternativer:

Med abonnement:

Har du et abonnement skal du sende os en mail med oplysninger om tøjet du ikke kan passe, så vi kan tilbageføre dine Points til din konto. 

Uden abonnement:

Har du ikke abonnement, kan du sende tøjet tilbage indenfor 48 timer efter modtagelsen og få hele lejebeløbet, fratrukket fragt (40kr.), refunderet. 

Fragt og levering ved køb fra Fair Fashionista Shop

Køber du produkter fra Fair Fashionista Shop har du som udgangspunkt altid 14 dages returret, og skulle du fortryde et køb, kan du sende varerne tilbage i ubrugt stand indenfor 14 dage og få pengene fra købet minus fragt (40kr.) tilbage.

Flere indlæg