Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Hundebandanaer – Bæredygtig hundemode

by Fair Fashionista - Sanne
Hundebandanaer, bæredygtig hundemode, Fair Fashionista Dogs

Jeg har i lang tid leget med tanken om at tilføje hundeaccessories til sortimentet. Jeg går tit og spekulerer på nye måder at minimere spild i produktionsprocessen, og jeg kom på at hundebandanaer er en rigtig god måde at anvende stofrester og gammelt tøj, der ellers ville være blevet smidt ud.

Sidst jeg var i Dubai, gik jeg forbi en stofbutik i Satwa. Butikken skulle flytte, så der var en stor papkasse udenfor med rester af borter og kantebånd til salg enkeltvis. Jeg skyndte mig indenfor og hørte, om jeg ikke bare kunne købe hele kassen, og det gik ejeren hurtigt med til. Jeg tror at han godt kunne se, at der nok er langt imellem kunder, som vil købe den slags rester, så han gav mig en god pris, og jeg blev stolt ejer af 15kg blandet kantebånd.

Jeg vælger primært materialer som er behagelige for hunden at have på såsom bomuld, cashmere, uld, og silke. Bandanaerne kan trækkes over halsbåndet, hvilket er med til at sikre, at den ikke strammer om hundens hals.

Da bandanaerne hovedsagligt er fremstillet af gammelt tøj, er der kun en enkelt eller to af hver slags, så man får virkelig en unik og bæredygtig accessory til sin hund.

Shop Hundebandanaer >>

Skriv en kommentar

Flere indlæg