Hvad skal man pakke til solferien?

by Fair Fashionista - Sanne

Lej tøj til solferien

Skal du rejse til varmere himmelstrøg? Så har vi lavet en lille guide med gode råd til hvad der skal med i kufferten på ferien hvor fokus er på sol, pool og strand. Du kan selvfølgelig leje hele feriegarderoben hos Fair Fashionista, men det kommer vi til senere.

Lækkert stof

Når der skal pakkes til solferien, skal du gå efter tøj i behagelige materialer som viscose, chiffon og bomuld, som lader kroppen ånde, og som ikke er alt for ømtåleligt, men kan tåle at blive rengjort, hvis man nu skulle komme til at spilde solcreme, myggebalsam eller farvede drinks. Til poolen og stranden er det alfa og omega at tøjet tørrer hurtigt, så selvom vi ellers ikke er fortalere for polyester, så er der ikke meget, der slår en tynd polyesterkimono hvad gælder til strand og pool. Undgå alt for tætsiddende designs og vælg hellere en størrelse for stort end for småt, da tøj der sidder for stramt bare ikke er særlig fedt i varmen.

At vove lidt farve

Selv hvis du ikke til hverdag er så meget for farver og spraglede mønstre, så er solferien en oplagt mulighed til at give det en chance, for alle farver ser fantastiske ud sammen med solbrændt hud.

Det er skønt med en badekåbe på rummet, så bor man på et hotel uden badekåber kan det anbefales at tage en med hjemmefra. Specielt under varmere himmelstrøg er det skønt bare at kunne glide rundt i en tynd morgenkåbe, når man er på værelset og går du udenom de store røde vamsede designs, så kan du også sagtens have morgenkåben på ved poolen uden at ligne Hugh Hefner.

Husk lige strandhandklædet

Med mindre du bor på et beach resort, er det sjældent at hotellerne tillader, at man tager håndklæderne med sig til stranden, og vi har nok allesammen prøvet at være nødt til at købe et grimt souvenirhåndklæde i polyester til overpris, fordi vi lige havde glemt at få et håndklæde med i kufferten. Hos Fair Fashionista kan du leje lækre strandhåndklæder i håndvævet bomuld i flotte designs, som passer både til poolen og stranden.

Få strandstilen

Forventer du at tilbringe en stor del af tiden ved poolen eller stranden er en lækker strandkimono eller tunika også en essentiel del af feriegarderoben. Et stort tyndt tørklæde kan også bruges som strandsarong, og så er det rigtig godt at have med til køligere aftener samt på flyrejsen, hvor det også kan være koldt ombord.

De fleste solferier involverer ikke så meget gang bortset fra den daglige vandring fra hotelværelset til poolen, så et par sandaler eller flip flops opfylder de flestes behov angående fodtøj. En strandtaske er også handy, så man kan have håndklæde, hårbørste og solcreme med til poolen eller stranden.

Hvorfor skal man leje tøj til ferien?

På ferien har vi ofte tøj på, som vi ikke rigtigt kan bruge resten af året, når den danske sommer glimrer ved sit fravær og dagene på stranden kan tælles på en finger eller to. Man vil jo gerne have noget nyt, så man er fin på rejsen, men det giver ikke mening at investere i en hel feriegarderobe, som kun vil blive brugt ganske få gange og ellers bare ligger og samler støv i garderoben. Hvis du lejer tøj til ferien hos Fair Fashionista, slipper du for at købe tøj, som du ikke får brugt, og når ferien er slut, sender du bare tøjet tilbage til os, så tager vi os af vask og rens. Under listen med pakketips finder du et udvalg af tøj du kan leje til solferien:)

 

Pakketips - En uge i solen

Lej tøj til solferien

fair-fashionista.dk

Skriv en kommentar

Flere indlæg