Lej en kjole til næste fest

by Fair Fashionista - Sanne
Lej en kjole til næste fest

Vi kender det vist alle sammen. Det der med at stå og kigge ind i klædeskabet som er fyldt med tøj, men uden at finde noget, der lige passer til den fest man skal til. Det er her Fair Fashionista kommer ind, for hos os er der hundredevis af kjoler at vælge mellem, så med et Fair Fashionista abonnement kan du vinke farvel til tøjkriser for altid. Du kan søge på farve og på størrelse, samt på forskellige brands, og vi har både fair fashion tøj fra mindre kendte mærker, samt smukke vintage + preloved kjoler fra designere, du allerede kender.

Der kommer nyt tøj op flere gange om ugen og er der et mærke eller en størrelse, som du synes der mangler, er det bare at sige til, så forsøger vi at finde det, du gerne vil have.

Et abonnement hos os er en fantastisk mulighed for at prøve nye stil- og farvekombinationer. Eftersom vi kun har fair fashion og vintage + preloved i vores klædeskab, er et abonnement hos os nok en af de absolut mest bæredygtige og miljøvenlige måder du kan konsumere mode.  Vi er også i fuld gang med at udvide vores lager af flotte accessories og smykker, så du snart kan leje et komplet outfit til din næste fest.

Forsikring, samt vask og rens indgår altid når du lejer hos os, og lejer du med abonnement, er fragt også altid gratis. Dog behøver du ikke et abonnement for at leje, men det er en lille smule dyrere at leje uden abonnement, og fragt indgår kun, hvis du lejer for mere end 400kr. Vi sender altid CO2-neutralt og så planter vi et træ hos Tree-Nation for hvert produkt du lejer.

Hvad skal du have på til næste fest?

Lej en kjole til næste fest

Fair Fashionista

Skriv en kommentar

Flere indlæg