Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Mae Sot: Mango og te i Sylvias have

by Sanne Moeller

Sylvia fra Chimmuwa er også i gang med at starte et opholdssted for traumatiserede kvinder. Her kan kvinderne få støtte og vejledning, tag over hovedet, samt hjælp med at få professionel behandling.

Sylvias opholdssted er for kvinderne allernederst i samfundet. Det er typisk kvinder, der har været offer for menneskehandel eller vold i hjemmet, og som ikke har mulighed for at få hjælp andre steder. En del af overskuddet fra Chimmuwa går til at finansiere opholdsstedet, så kvinderne kan bo der gratis så længe det behøves for at de kan komme på fode igen.

Sidste gang jeg var i Mae Sot, var jeg på besøg hos Sylvia og så, hvor fint hun havde indrettet det hele. Der var allerede flyttet en kvinde ind i en lille bolig i Sylvias have og når alting er klart, vil der kunne bo 5-6 kvinder i huset og de tilstødende boliger.

Huset ligger i udkanten af Mae Sot og er omgivet af den skønneste grønne have. Vi satte os ned og drak en kop grøn te, og Sylvia bød på mango og hjemmelavet yoghurt med müesli og black sesame.

Skriv en kommentar

Flere indlæg