Opskrift: Havregrød med figner og valnødder

by Fair Fashionista
Opskrift på havregrød med friske figner og valnødder

En skål havregrød fungerer fint som både morgenmad og mellemmåltid. Denne opskrift er med mandelmælk, men man kan også bruge almindelig mælk, hvis man foretrækker det. Havregrød er jo ikke verdens mest fotogene ret, men pynter man med lidt frisk frugt og nødder, tager den sig hurtigt bedre og mere appetitlig ud. Det tager ikke mere end 10 minutter at koge sig en portion havregrød, og den vil holde dig mæt i mange timer.

Opskrift på havregrød til 1 person

1,25 dl vand

1,25 dl mandelmælk

1,25 dl havregryn

½ tsk. kanel

Lidt salt

Lidt honning

Hvis I spørger min mor, så skal havregrynene først koges op sammen med vandet før de andre ingredienser tilsættes. Det er sikkert den rigtige måde at gøre det på, men jeg plejer nu bare at blande alle ingredienserne med det samme. Bring det hele i kog, skru ned for varmen og lad det simre i yderligere et par minutter, indtil grøden har den helt rigtige, tykke konsistens.

Skriv en kommentar

Flere indlæg