Opskrift: Kartoffelmad med purløg og radiser

by Fair Fashionista
Opskrift på kartoffelmad med radiser og purløg

Har man nogle kartofler tilovers fra aftensmaden dagen før, kan man hurtigt lige lave sig en kartoffelmad. Faktisk synes jeg at kartoflerne tit er lettere at arbejde med, når de har tilbragt natten i køleskabet, og er blevet mere faste i det. Jeg plejer at bruge små nye kartofler, da jeg synes de smager bedst, og dem behøver man ikke skrælle. Bruger man lidt større kartofler med tykkere skræl, skal de dog skrælles eller pilles først.

Der er mange som godt kan lide lidt sprødt bacon ovenpå, men min kartoffelmad er vegetarisk, så den har fået et drys solsikkekerner i stedet. Anvender man vegans mayonnaise, er kartoffelmaden vegansk.

Ingredienser:

1 skive rugbrød

2-3 små kogte kartofler

Mayonnaise

Karry

2 radiser

1 spsk solsikkefrø

purløg

Sådan gør du:

Lad kartoflerne køle helt ned. De er lettest at have med at gøre, hvis de er helt kolde.

Skær kartoflerne i 1/2 cm tynde skiver

Smør evt. mayonnaise på rugbrødet

Læg kartoffelskiverne på rugbrødet.

Kom en klat mayonnaise ovenpå kartoflerne

Drys med karry

Skær radiserne i skiver og drys over kartoflerne

Drys med solsikkekerner

Klip purløget og drys det over din kartoffelmad.

Så er den klar. Velbekomme:)

Skriv en kommentar

Flere indlæg