Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Cotton Candy Dress

FAIR FASHIONISTA
(h)A.N.D. Artisan Designer

Køb for


200,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Pink kjole med korte ærmer og v-hals. Kjolen har lynlås i ryggen og to lommer, og er flot til både hverdag og fest. A-linjesnittet sørger for en komfortabel pasform, der passer de fleste.

Størrelsesguide:

Str. S: (passer dansk str. 36-38): Bryst: 88cm, Længde: 90cm, ærmegab: 50cm

Str. M (passer dansk str. 38-40): Bryst: 96cm, Længde: 93cm, ærmegab: 50cm

Str. L (passer dansk str. 42-44): Bryst: 102cm, Længde: 94cm, ærmegab: 52cm

Str. XL (passer dansk str. 44-46): Bryst: 106cm, Længde: 94cm, ærmegab: 52cm

Farve: Pink

Materiale: Upcycled bomulds/polyester-mix

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har syet kjolen?

(h)A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikkern i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

 

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories