Vintage/Secondhand

New Wrap Dress - Sky Full of Stars

FAIR FASHIONISTA
(h)A.N.D. Artisan Designer

Køb for


180,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Elegant blå kjole med flot tonet mønster i et tidløst design. Kjolen har 3/4-ærmer og er let draperet foran og bindes bagpå. En ny slags slå-om-kjole med et klassisk look.

Farve: Blå med mønster

Længde: S: 100cm, M: 100cm, L: 104cm, XL: 108cm

Materiale: Upcycled stof. Blød og elastisk polyester/bomuldsmix.

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet kjolen?

(h)A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikken i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories