Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Abby Dress

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Increscent

Køb for


175,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Bomuldskjole i sart pink med rund hals og afslappet pasform. Organzadetaljer ved ærmerne. Kjolen kan bæres som den er eller styles med et bredt bælte, hvis man vil have en mere defineret silhouette. Uforet.

Størrelse: S (passer størrelse 36/38)

Bryst: 95cm

Ærmelængde: 45cm

Længde: 127cm (nederst på læggen)

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Indien

Hvem har syet kjolen?

Det indiske mærke Increscent blev startet af Kamakshi Singh, som har en baggrund i eksport og tekstildesign. Kamakshi kunne ikke undgå at lægge mærke til de store mængder stof, der ofte var til overs på fabrikkerne, og hun besluttede sig derfor for at starte Increscent med fokus på at undgå spild og gøre produktionen af tøj mere bæredygtig.

Stilen er vintage-inspireret med fokus på god pasform og godt håndværk, og Increscent får syet alt tøj i en lille systue i Jaipur, hvor de beskæftiger lokale skræddere og syersker. Tøjet syes kun efter bestilling, og 60% af stoffet er såkaldt “dead stock”, dvs. stof, som er tilovers fra de større producenter. Increcent farver også selv meget af stoffet, og samarbejder med lokale kunsthåndværkere om blokprint og perlebroderi.  Da der ofte kun er 10-20 meter stof tilbage, er mange af Increcents designs one-of-a-kind.

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories