Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Amazing Gray Tørklæde – Cashmere-mix

FAIR FASHIONISTA
LWH Nepal

Køb for


80,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Cashmere-mix tørklædet er designet og fremstillet i samarbejde med Local Women’s Handicraft (LWH) i Nepal. Mønstret er designet specielt for Fair Fashionista og materialet er et mix af cashmere, uld og bomuld, så tørklædet er fantastisk blødt og varmt. Den grå farve med det diskrete mønster passer til det meste.

Tørklædet måler 72cm x 185cm

Fremstillet i Nepal

35% cashmere, 35% bomuld 30% uld

 

 

Hvem har lavet Amazing Gray Tørklædet?

Det er kvinderne fra Local Women’s Handicrafts i Nepal, som har lavet tørklædet.  LWH hjælper marginaliserede og udsatte kvinder med at tage kontrol over deres egen skæbne og kæmpe mod fattigdom og samfundsstrukturer der hidtil har hindret dem i at nå deres fulde potentiale. Under forløbet har kvinderne mulighed for at lære sig forskellige håndværk såsom syning, broderi og smykkedesign. De får også et stipendie, samt et sikkert sted at være og basal skoleundervisning, da de fleste af kvinderne ikke har haft det privilegie at kunne gå i skole tidligere. Efter forløbet kan kvinderne enten vælge at fortsætte med at arbejde for LWH eller at starte deres egen forretning.

I kan læse mere om LWH på bloggen >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories