Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Fair Fashion

April Taske – Håndvævet bomuld

FAIR FASHION
Chimmuwa

Køb for

650,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Flot indigoblå bomuldstaske med hvidt mønster. Tasken er lavet af håndvævet, håndspundet bomuld, og har en aftagelig skulderremså man har mulighed for at bære den over skulderen, når man har brug for at have begge hænder fri. Tasken har lynlås foroven, så man kan have sine ting i fred, og der er desuden to indvendige lommer: En med lynlås hvor man kan opbevare sit pas og andre vigtige ting, samt en åben lomme, hvor man kan have sin mobiltelefon. Tasken har en rigtig god størrelse, og passer lige så godt til sightseeing om dagen, som sammen med en pæn kjole og høje hæle om aftenen.

Hvem har lavet håndtasken?

Tasken er designet og syet af Chimmuwa, som er en del af Borderline Collective i Mae Sot. Chimmuwa blev startet af Sylvia og Nor-Nor, og gruppen har som formål at støtte unge kvinder, der er flygtet eller udvandret fra Myanmar, med beskæftigelse og social støtte.

Bjergstammer i landsbyer i det nordlige Thailand væver bomulden i de flotteste mønstre, og Chimmuwa køber derefter det håndvævede bomuldsstof fra stammerne og anvender det til at lave de skønneste produkter.  I videoen nedenfor, kan I høre om, hvordan det flotte vævede stof bliver fremstillet.

I kan læse mere om Chimmuwa og Borderline på bloggen >>

 

 

Shop Fair Fashion Tøj

Bæredygtigt og fremstillet under ordentlige vilkår.

Shop Fair Fashion Accessories

Peace Silk, håndvævet og  upcycled stof.

Shop Schwanen Garten

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser.

Shop Fair Fashion Tøj

Shop Fair Fashion Accessories