Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Fair Fashion

Bali Kimono – Cactus Electricus

FAIR FASHION
(h)A.N.D. Artisan Designer
Str. 34, 36, 38, 40, 42, 44

Køb for

425,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Bali-style kimono med sommerfugleærmer og integreret bælte. Kimonoen bindes foran og et ekstra sæt indvendige bindebånd sikrer, at den holdes lukket. Flot over en bikini eller et par shorts og en top, men kan også bruges som kjole, med et par høje hæle.

Materiale: Upcycled polyester crepe

Længde (skulder til nedre kant): XS: 92cm S: 94cm, M: 96cm, L: 98cm, XL: 100cm, XXL: 102cm

Farve: Mørkeblå med print

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet Bali-kjolen?

(h)A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikken i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Shop Fair Fashion Tøj

Bæredygtigt og fremstillet under ordentlige vilkår.

Shop Fair Fashion Accessories

Peace Silk, håndvævet og  upcycled stof.

Shop Schwanen Garten

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser.

Shop Fair Fashion Tøj

Shop Fair Fashion Accessories