Vintage/Secondhand

Black Kaleidoscope Kjole

FAIR FASHION
(h)A.N.D. Artisan Designer
Str. 38
Let brugt

Køb for

150,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Sort bomuldskjole med hvidt tryk. Skjult lynlås i siden. Let, kølig bomuld, som er skønt at have på på en varm sommerdag, men kjolen kan også styles med høje hæle og accessories for en aften i byen.

Størrelse M, passer dansk str. 38

Længde: 95cm fra skulder til nedre kant

Materiale: 100% upcycled bomuld

Fremstillet i Cambodia

Varens stand: Let brugt

 

Hvem har lavet kjolen?

(h)A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikken i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories