HomeTøjKjolerBlack Kaleidoscope Kjole
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Black Kaleidoscope Kjole

FAIR FASHIONISTA
A.N.D. Artisan Designer125,00kr / 10 Points
at leje

Ryd

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Sort bomuldskjole med hvidt tryk. Skjult lynlås i siden. Let, kølig bomuld, som er skønt at have på på en varm sommerdag, men kjolen kan også styles med høje hæle og accessories for en aften i byen.

Længde: 95cm fra skulder til nedre kant

Materiale: 100% upcycled bomuld

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet kjolen?

A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager/co-designer Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer 3 butikker i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs blogindlægget om A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.