HomeTøjKjolerCafé au Lait Dress
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Café au Lait Dress

FAIR FASHIONISTA
A.N.D. Artisan Designer

195,00kr/måned

Ryd

Beige kjole med rund hals og 3/4 ærmer med slidser. Kjolen har lynlås i ryggen og to lommer. Kjolen er ikke foret, og det lette stof samt A-linje-designet gør pasformen løs og behagelig.

Størrelsesguide:

Str. 36: Bryst: 88cm, Længde: 104cm, ærmegab: 50cm

Str. 40: Bryst: 94cm, Længde: 104cm, ærmegab: 50cm

Str. 42: Bryst: 100cm, Længde: 104cm, ærmegab: 52cm

Str. 46: Bryst: 106cm, Længde: 108cm, ærmegab: 52cm

Farve: Beige

Materiale: Upcycled bomulds/polyester-mix

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har syet kjolen?

A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer 3 butikker i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}