Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Chimmuwa Bag - Caroline

FAIR FASHIONISTA
Chimmuwa


165,00kr / 12 Points
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Pink håndtaske med mørkelilla firkanter. Tasken er lavet af håndvævet, håndspundet bomuld og har en aftagelig skulderrem så man kan bære den over skulderen, når man har brug for at have hænderne fri til andre ting. Den har lynlås foroven og to indvendige lommer: En med lynlås, samt en åben lomme. Tasken har en rigtig fin størrelse, og passer både til en tur rundt i byen om dagen, og sammen med en pæn kjole og høje hæle om aftenen.

L: 33cm (top), H: 21cm, D (bund): 15cm.

Håndtagsdrop: 12,5cm

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet tasken?

Tasken er designet og syet af Chimmuwa, som er en del af Borderline Collective i Mae Sot i Thailand. Chimmuwa blev startet af Sylvia og Nor-Nor, og gruppen har til formål at skabe beskæftigelse for unge kvinder, der er flygtet eller udvandret fra Myanmar. Gruppen fungerer også som et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og vejledning.

Bjergstammer i landsbyer i det nordlige Thailand dyrker bomulden, som bliver spundet i hånden og farvet med naturfarver. Derefter bliver bomuldsgarnet vævet i de flotteste mønstre af andre bjergstammer, som har specialiseret sig i vævning.

Læs mere om Chimmuwa og Borderline  >>

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned