Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Chimmuwa Håndtaske – Caroline

FAIR FASHIONISTA
Chimmuwa

Køb for


90,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Sød pink håndtaske med små, mørkelilla tern/striber. Tasken har en aftagelig skulderrem, så man kan bære den over skulderen, når man har brug for at have hænderne fri til andre ting. Den har lynlås foroven og to indvendige lommer: En lomme med lynlås til ting, man vil passe lidt ekstra godt på, samt en åben lomme, hvor man fx. kan have sin mobil. Tasken har en rigtig fin størrelse, og passer både til en tur rundt i byen om dagen, og til en aften med middag, drinks og høje hæle.

L: 33cm (top), H: 21cm, D (bund): 15cm.

Håndtagsdrop: 12,5cm

Farve: Pink, mørkelilla

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet tasken?

Tasken er designet og syet af Chimmuwa, som er en del af Borderline Collective i Mae Sot i Thailand. Chimmuwa blev startet af Sylvia og Nor-Nor, og gruppen har til formål at skabe beskæftigelse for unge kvinder, der er flygtet eller udvandret fra Myanmar. Gruppen fungerer også som et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og vejledning.

Chimmuwa køber det flotte håndvævede stof direkte fra bjergstammer i landsbyer i det nordlige Thailand. Nogle af landsbyerne har specialiseret sig i at dyrke bomulden og spinde garnet (ofte i hånden). Garnet farves med naturfarver, hvorefter det transporteres til andre landsbyer, som har specialiseret sig i vævning.

Læs mere om Chimmuwa og Borderline  >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories