Fair Fashion

Chimmuwa Håndtaske - Jihan

FAIR FASHION
Chimmuwa

Køb for

650,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Skøn håndtaske med striber i farver, der leder tankerne hen på sol og sommer. Tasken har en aftagelig skulderrem, så man kan bære den over skulderen, når man har brug for at have hænderne fri til andre ting. Den har lynlås foroven og to indvendige lommer: En lomme med lynlås til ting, man vil passe lidt ekstra godt på, samt en åben lomme, hvor man fx. kan have sin mobil. Tasken har en rigtig fin størrelse, og passer både til en tur rundt i byen om dagen, og til en aften med middag, drinks og høje hæle.

L: 33cm (top), H: 21cm, D (bund): 15cm.

Håndtagsdrop: 12,5cm

Farve: Pink, gul, beige, blå

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet tasken?

Tasken er designet og syet af Chimmuwa, som er en del af Borderline Collective i Mae Sot i Thailand. Chimmuwa blev startet af Sylvia og Nor-Nor, og gruppen har til formål at skabe beskæftigelse for unge kvinder, der er flygtet eller udvandret fra Myanmar. Gruppen fungerer også som et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og vejledning.

Chimmuwa køber det flotte håndvævede stof direkte fra bjergstammer i landsbyer i det nordlige Thailand. Nogle af landsbyerne har specialiseret sig i at dyrke bomulden og spinde garnet (ofte i hånden). Garnet farves med naturfarver, hvorefter det transporteres til andre landsbyer, som har specialiseret sig i vævning.

Læs mere om Chimmuwa og Borderline  >>

Shop Fair Fashion Tøj

Bæredygtigt og fremstillet under ordentlige vilkår.

Shop Fair Fashion Accessories

Peace Silk, håndvævet og  upcycled stof.

Shop Schwanen Garten

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser.

Shop Fair Fashion Tøj

Shop Fair Fashion Accessories