Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Mundbind - Denim

FAIR FASHIONISTA
CWSG

70,00kr

Genanvendeligt mundbind lavet af denim fra gamle jeans. Mundbindet har fine røde læber og holdes fast med elastikstropper bag ørerne. Løbegangen i siderne er åben, så elastikkerne om ørerne kan skiftes ved behov. Mundbindet har et dobbelt lag af tykt denimstof og mellem lagene er der en lomme, hvor man kan indsætte filterpapir. Mundbindet vaskes og desinficeres grundigt før den pakkes i plastik og sendes af sted.

Denimstoffet er ret tæt, og mundbindet bør derfor ikke bæres ved hård fysisk anstrengelse, eller hvis man ellers har problemer med vejrtrækningen. Mundbindet kan (og bør) vasken efter brug, gerne med et desinficerende skyllemiddel.

OBS: Dette er ikke en medicinsk/kirurgisk maske eller et CE-godkendt værnemiddel, og der er ingen dokumentation for at mundbindet beskytter mod smitte. 

At bære mundbind er heller ikke nogen erstatning for at følge Sundhedsstyrelsens 6 generelle råd for at undgå smittespredning:

Bliv hjemme hvis du er syg

Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

Host eller nys i dit ærme

Undgå håndtryk, kindkys og kram

Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen

Hold afstand – og bed andre tage hensyn

Læs Sundhedsstyrelsens Gode Råd Om Brug Af Stofmundbind her>>

 

Hvem har syet mundbindet?

Det er kvinderne fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som syer mundbindene. CWSG blev startet med formålet at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst. Gruppen udgør også et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og råd :

I kan læse mere om CWSG på bloggen >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}