Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Jorunn Viskestykke – Blokprint

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Domlei

Køb for

95,00kr
at leje

Ikke på lager

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Lysegråt viskestykke i linned med blåt, håndblokprintet mønster. Viskestykket er fremstillet af upcycled stof, og hvert viskestykke er unikt. Mindre variationer i stof, størrelse og farve kan derfor forekomme. Derudover må man også regne med små uregelmæssigheder i mønstret samt en smule farve udenfor mønstret, da dette er svært at undgå når man trykker i hånden. Se det som en ekstra charme, som adskiller de håndlavede viskestykker fra dem der bliver masseproduceret på fabrik.

Farve: Lysegrå med blå blokprint

Materiale: 100% upcycled linned

50cm x 66cm

Fremstillet i Cambodia

Læs blogindlægget om viskestykker og hvordan de kan anvendes >>

 

Hvem har lavet viskestykkerne?

Domlei er et børnetøjs/boligdesign-mærke i Phnom Penh, startet af Saron, som oprindeligt er uddannet designer og fotograf. Saron kommer fra en lille landsby i Cambodia, men bor nu i landets hovedstad, hvorfra hun driver Domlei. Alle de flotte håndvævede tekstiler hos Domlei er designet og vævet i Cambodia i tæt samarbejde med vævere fra små landsbyer. Domlei anvender også dead stock ( stof der er tilovers fra tøjindustrien i Cambodia) af høj kvalitet, som Saron finder på markederne i Phnom Penh. Domlei er særligt kendt for flot design og god kvalitet, og så er de også nogle af de eneste som laver en moderne version af blokprint, som er en særlig form for tekstiltryk, der er meget udbredt i Asien.

Læs mere om Domlei her >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories