Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Fair Fashion

Mony Fold Classic Kjole

FAIR FASHION
Domlei
Str. 110, 116, 122

Køb for

375,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mony er ordet for ædelsten i Cambodia, og den flotte lyserød kjole er da også noget helt særligt. Kjolen har læg og korte ærmer, og er syet i skønt, svalt bomuldsstof. Åbnes foran med kokosknapper. Ikke foret.

Størrelsesguide (mål på kjolen):

Str. 110: Bryst: 64cm, længde: 60cm

Str. 116: Bryst: 66cm, længde: 63cm

Str: 122: Bryst: 68cm, længde: 68cm

Farve: Creamy pink

Materiale: 100% upcycled bomuld

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har syet kjolen?

Domlei er et børnetøjs/boligdesign-mærke i Phnom Penh, startet af Saron, som oprindeligt er uddannet designer og fotograf. Saron kommer fra en lille landsby i Cambodia, men bor nu i landets hovedstad, hvorfra hun driver Domlei. Alle de flotte håndvævede tekstiler hos Domlei er designet og vævet i Cambodia i tæt samarbejde med vævere fra små landsbyer. Domlei anvender også dead stock ( stof der er tilovers fra tøjindustrien i Cambodia) af høj kvalitet, som Saron finder på markederne i Phnom Penh. Domlei er særligt kendt for flot design og god kvalitet, og så er de også nogle af de eneste som laver en moderne version af blokprint, som er en særlig form for tekstiltryk, der er meget udbredt i Asien.

Læs mere om Domlei på bloggen >>

Shop Fair Fashion Børnetøj

Shop Secondhand Børnetøj

No product found