Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Fair Fashionista Platinum Abonnement

90 Points + 10 Points Buffer
2 swaps pr. måned

Køb for

900,00kr / måned

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Med et Fair Fashionista Platinum abonnement kan du leje for op til 100 Points (90 Points +10 Points buffer) ad gangen. Når vi har godkendt din oprettelse af abonnementet (indenfor 24 timer), får du en mail om at dit abonnement er aktiveret og der sættes 100 Points ind på din medlemskonto. Du kan have varer hjemme til en max samlet værdi af 100 Points (90 Points + 10 Points buffer) ad gangen. Når du får lyst til at leje noget nyt, sender du det, du ikke længere vil leje, tilbage, og vi sætter Points fra det du har returneret tilbage på din konto.

Her er et eksempel: Du har et Fair Fashionista Platinum abonnement og lejer 5 kjoler til 20 Points pr. stk. Der står nu 0 Points tilbage på din konto (100 Points – 100 Points for de 5 kjoler).  Efter 7 dage sender du 3 af kjolerne tilbage, og der sættes 60 Points tilbage på din konto. Du har nu 60 Points, som du kan leje for.  Du kan også sende det hele tilbage på en gang, og du vil i så fald have 100 Points at leje for igen.

Du kan swappe (bytte til nyt) op til 2 gange pr. måned, og sender du alt tilbage du har lejet ved hvert swap, kan du leje for en samlet værdi af 200 Points (100 Points x 2 swaps) i løbet af en måned.

Når du lejer hos os indgår der forsikring, som dækker mindre skader og uheld på det lejede i forbindelse med normal, ansvarlig brug.

Du skal være logget ind på din medlemsprofil for at have adgang til dine Points og dit abonnement. Vær opmærksom på at du ikke kan blande udlejningsvarer med varer fra Fair Fashionista Shop i samme indkøbskurv. 

Vil du leje på engangsbasis uden at anvende dit abonnement, eller vil du købe noget i Fair Fashionista Shop, så skal du huske at logge ud fra din medlemsprofil inden. 

Læs mere om hvordan det rent praktisk fungerer at leje med abonnement her >>

Læs mere om de forskellige abonnementer her >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories