Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Fair Fashionista Platinum Abonnement

140 Points + 10 Points Buffer
2 swaps pr. måned

1.400,00kr / måned

pr. måned

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Med et Fair Fashionista Platinum abonnement kan du leje for op til 150 Points (140 Points +10 Points buffer) ad gangen. Når vi har godkendt din oprettelse af abonnementet (indenfor 24 timer), får du en mail om at dit abonnement er aktiveret og der sættes 150 Points ind på din medlemskonto.. Du kan have varer hjemme til en max samlet værdi af 150 Points (140 Points + 10 Points buffer) ad gangen. Når du får lyst til at leje noget nyt, sender du det, du ikke længere vil leje, tilbage, og vi sætter Points fra det du har returneret tilbage på din konto.

Her er et eksempel: Du har et Fair Fashionista Platinum abonnement og lejer 6 kjoler til 20 Points pr. stk. og en håndtaske til 25 Points. Der står nu 5 Points tilbage på din konto (150 Points – 120 Points for kjoler – 25 Points for håndtaske).  Efter 7 dage sender du 3 af kjolerne tilbage, og der sættes 60 Points tilbage på din konto. Du har nu 65 Points, som du kan leje for.  Du kan også sende det hele tilbage på en gang, og du vil i så fald have 150 Points at leje for igen.

Du kan swappe (bytte til nyt) op til 2 gange pr. måned, og sender du alt tilbage du har lejet ved hvert swap, kan du leje for en samlet værdi af 300 Points (150 Points x 2 swaps) i løbet af en måned.

Når du lejer hos os indgår der forsikring, som dækker mindre skader og uheld på det lejede i forbindelse med normal, ansvarlig brug.

Du skal være logget ind på din medlemsprofil for at have adgang til dine Points og dit abonnement. Vær opmærksom på at du ikke kan blande udlejningsvarer med varer fra Fair Fashionista Shop i samme indkøbskurv. 

Vil du leje på engangsbasis uden at anvende dit abonnement, eller vil du købe noget i Fair Fashionista Shop, så skal du huske at logge ud fra din medlemsprofil inden. 

Læs mere om hvordan det rent praktisk fungerer at leje med abonnement her >>

Læs mere om de forskellige abonnementer her >>