Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Fair Fashionista Silver Abonnement

35 Points + 10 Points Buffer
2 swaps pr. måned

Køb for

350,00kr / måned

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Med et Fair Fashionista Silver abonnement kan du leje for op til 40 Points (35 Points + 5 Points buffer) ad gangen. Når vi har godkendt din oprettelse af abonnementet (indenfor 24 timer), får du en mail om at dit abonnement er aktiveret og der sættes 40 Points ind på din medlemskonto.

Du kan anvende dine Points til at leje fra alle udlejningskategorierne, og du kan have varer hjemme til en max samlet værdi af 40 Points (35 Points + 10 Points buffer) ad gangen. Når du får lyst til at leje noget nyt, sender du det, du ikke længere vil leje, tilbage, og vi sætter Points fra det du har returneret tilbage på din konto. Du kan til hver en tid se din Points-saldo på medlemssiden samt i toppen af siden under varekurvssymbolet.

Her er et eksempel: Du har et Fair Fashionista Silver abonnement og lejer 2 kjoler til 20 Points pr. stk. Der står nu 0 Points tilbage på din konto (40 Points –40 Points for kjoler ).  Efter 2 uger sender du den ene kjole tilbage, og der sættes 20 Points tilbage på din konto. Du har nu 20 Points, som du kan leje for.  Du kan også sende begge kjoler tilbage på en gang, og du vil i så fald have 40 Points at leje for igen.

Du kan swappe (bytte til nyt) op til 2 gange pr. måned, og sender du alt tilbage du har lejet ved hvert swap, kan du leje for en samlet værdi af 80 Points (40 Points x 2 swaps) i løbet af en måned.

Når du lejer hos os indgår der forsikring, som dækker mindre skader og uheld på det lejede i forbindelse med normal, ansvarlig brug.

Du skal være logget ind på din medlemsprofil for at have adgang til dine Points og dit abonnement. Vær opmærksom på at du ikke kan blande udlejningsvarer med varer fra Fair Fashionista Shop i samme indkøbskurv. 

Vil du leje på engangsbasis uden at anvende dit abonnement, eller vil du købe noget i Fair Fashionista Shop, så skal du huske at logge ud fra din medlemsprofil inden. 

 

Læs mere om hvordan det rent praktisk fungerer at leje med abonnement her >>

Læs mere om de forskellige abonnementer her >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories