Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Fair Fashionista Silver Abonnement

60 Points + 10 Points Buffer
1 swap pr. måned

600,00kr / måned

pr. måned

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Med et Fair Fashionista Silver abonnement kan du leje for op til 70 Points (60 Points +10 Points buffer) ad gangen. Når vi har godkendt din oprettelse af abonnementet (indenfor 24 timer), får du en mail om at dit abonnement er aktiveret og der sættes 70 Points ind på din medlemskonto.

Du kan anvende dine Points til at leje fra alle udlejningskategorierne, og du kan have varer hjemme til en max samlet værdi af 70 Points (60 Points + 10 Points buffer) ad gangen. Når du får lyst til at leje noget nyt, sender du det, du ikke længere vil leje, tilbage, og vi sætter Points fra det du har returneret tilbage på din konto. Du kan til hver en tid se din Points-saldo på medlemssiden samt i toppen af siden under varekurvssymbolet.

Her er et eksempel: Du har et Fair Fashionista Silver abonnement og lejer 2 kjoler til 20 Points pr. stk. og 1 håndtasker til 25 Points. Der står nu 5 Points tilbage på din konto (70 Points –40 Points for kjoler –25 Points for håndtaske).  Efter 1 måned sender du de 2 kjoler tilbage, og der sættes 40 Points tilbage på din konto. Du har nu 45 Points, som du kan leje for.  Du kan også sende det hele tilbage på en gang, og du vil i så fald have 70 Points at leje for igen.

Med et Fair Fashionista Silver abonnement kan du swappe (bytte til nyt) 1 gang pr. måned.

Når du lejer hos os indgår der forsikring, som dækker mindre skader og uheld på det lejede i forbindelse med normal, ansvarlig brug.

Du skal være logget ind på din medlemsprofil for at have adgang til dine Points og dit abonnement. Vær opmærksom på at du ikke kan blande udlejningsvarer med varer fra Fair Fashionista Shop i samme indkøbskurv. 

Vil du leje på engangsbasis uden at anvende dit abonnement, eller vil du købe noget i Fair Fashionista Shop, så skal du huske at logge ud fra din medlemsprofil inden. 

 

Læs mere om hvordan det rent praktisk fungerer at leje med abonnement her >>

Læs mere om de forskellige abonnementer her >>