Vintage/Secondhand

Grøn Chiffon Kimono

FAIR FASHION
(h)A.N.D. Artisan Designer
Str. 36-48
Let brugt

Køb for

300,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Fin og let kimono i eksklusivt mørkegrønt chiffon med broderi og glitter-detaljer. Flot over en lang kjole eller et par bukser og en top.

Længde: 146cm (gulvlængde)

Materiale: Upcycled stof – Broderet chiffon

Størrelse: One-size, passer størrelse 36-48 (dog ret over-sized fit for str. 36)

Varens stand: Let brugt

 

Hvem har lavet chiffon-roben?

(h)A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikken i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

 

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories