Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Go With The Flow - Grøn Chiffon Robe

FAIR FASHIONISTA
A.N.D. Artisan Designer
Phnom Penh

Lej for:

175,00kr/måned

Ryd

Fin og let chiffon robe i eksklusivt mørkegrønt chiffon med broderi og glitter-detaljer. Flot over en lang kjole eller et par bukser og en top.

Materiale: Upcycled stof – Broderet chiffon

Størrelse: One-size (passer størrelse S-XL men ret stor til en størrelse S)

Hvem har lavet chiffon-roben?

A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og co-designer/general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer 3 butikker i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mit blogindlæg om A.N.D. >>

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}