Vintage/Secondhand

Cashmere Tank Top - Stone Gray

FAIR FASHION
GOBI
Str. 36-38, Str. 38-40
Som ny

Køb for

350,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Ribstrikket tank top i varm og blød cashmere fra Mongoliet. Toppen er løs og behagelig at have på og så passer den lige så godt med et par jeans for et afslappet look, som med en satinnederdel eller et par pænere bukser for en aften i byen.

Størrelsesguide (toppens mål):

Str. M: (Passer dansk str. 36-38): Bryst: 88cm (elastisk), Længde: 61cm

Str. L: (Passer dansk str. 38-40): Bryst: 92cm (elastisk), Længde: 61cm

Farve: Grå

Materiale: 100% cashmere fra Mongoliet

Fremstillet i Mongoliet

Varens stand: Som ny

 

Hvem har lavet toppen?

Toppen er fra Gobi Cashmere, som er et bæredygtigt cashmeremærke i Mongoliet (landet Mongoliet, ej at forveksle med Indre Mongoliet, som er en del af Kina, og som har et ret dårligt rygte mht. dyrevelfærd og cashmereproduktion). I Mongoliet indsamles cashmere ved at man børster gederne, hvilket er mest skånsom for dyrene og betragtes som den eneste cruelty free måde at samle cashmere på. Selve processen med at indsamle cashmere sker i løbet af foråret hvor dyrene naturligt går i gang med at smide vinterpelsen.

Gobi er grundlagt i Mongoliet og har stærke rødder i lokalbefolkningen og blandt nomadehyrderne. Gobi har kontrol over hele produktionskæden hvilket gør at de kan sikre høje standarder med hensyn til bæredygtighed og dyrevelfærd, og samtidig tilbyde luksuriøse cashmereprodukter til overkommelige priser, da man ikke har nogle mellemmænd.

Gobi er medlem af Sustainable Fibre Alliance, som er en NGO med formålet at al cashmere skal produceres, bearbejdes og markedsføres i henhold til bæredygtige principper.

I kan læse mere om Gobis arbejde med bæredygtighed på Gobi’s website >> 

 

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories