Vintage/Secondhand

Resort Robe - Birita

FAIR FASHION
(h)A.N.D. Artisan Designer
Str. 36-40
Let brugt

Køb for

350,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Slap af på dit hotelværelse eller ved poolen i denne smukke håndvævede resort robe. Kan også bæres som en lang cardigan sammen med shorts eller jeans og en top. Resort roben har bælte, som man kan binde enten foran eller bagpå samt indvendige snører som sikrer, at resort roben holdes lukket foran.

Ikat er en speciel farve-og væveteknik, som anvendes til fremstilling af traditionelle tekstiler rundt om i verden. I Cambodia har ikat typisk været forbeholdt eksklusive silkeprodukter, men (h)A.N.D. er kendt for deres moderne ikat-designs i håndvævet bomuld.

Farve: Lysebrun/hvid

Længde: 95cm

Størrelse: One-Size, passer størrelse 36-40 (også str. 42, men uden så meget overlap af stoffet fortil).

Materiale: 100% håndvævet bomuld

Fremstillet i Cambodia

Varens stand: Let brugt

 

Hvem har lavet Resort Roben?

(h)A.N.D. Artisan Designer er et fair fashion brand fra Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer en butik centralt i Phnom Penh  samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. (h)A.N.D. beskæftiger unge mennesker fra fattige kår, og samarbejder derudover med vævere og kunsthåndværkere fra små landsbyer og om udviklingen af (h)A.N.D. karakteristiske designs, der kombinerer det traditionelle  med det moderne.

Læs mere om (h)A.N.D. på bloggen >>

 

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories