Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Resort Robe - Sólrun

FAIR FASHIONISTA
(h)A.N.D. Artisan Designer
Str. 36-46


at leje

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Slap af på dit hotelværelse eller ved poolen i denne smukke håndvævede resort robe. Kan også bæres som en lang cardigan sammen med shorts eller jeans og en top. Resort roben har bælte, som man kan binde enten foran eller bagpå samt indvendige snører som sikrer, at resort roben holdes lukket foran.

Ikat er en speciel farve-og væveteknik, som anvendes til fremstilling af traditionelle tekstiler rundt om i verden. I Cambodia har ikat typisk været forbeholdt eksklusive silkeprodukter, men (h)A.N.D. er kendt for deres moderne ikat-designs i håndvævet bomuld.

Farve: Mørkeblå (næsten sort) med lysegråt mønster

Længde: 95cm

Størrelse: One-Size, passer størrelse 36-40 (også str. 42, men uden så meget overlap af stoffet fortil).

Materiale: 100% håndvævet bomuld

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet Resort Roben?

(h)A.N.D. Artisan Designer er et fair fashion brand fra Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer en butik centralt i Phnom Penh  samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. (h)A.N.D. beskæftiger unge mennesker fra fattige kår, og samarbejder derudover med vævere og kunsthåndværkere fra små landsbyer og om udviklingen af (h)A.N.D. karakteristiske designs, der kombinerer det traditionelle  med det moderne.

Læs mere om (h)A.N.D. på bloggen >>

 

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned