Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Træfad med porcelænsindfatning - Birger

FAIR FASHIONISTA
(h)A.N.D.


100,00kr / 9 Points
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Det smukke fad med porcelænsindfatning er perfekt at have stående ved siden af håndvasken på badeværelset. Fadet har en let konkav overflade og er designet, så man kan fylde det med små sammenrullede håndklæder eller vaskeklude, som kan stables i flere lag. Fadet er resultatet af et samarbejde mellem Fair Fashionista og (h)A.N.D., samt en lokal træskærer fra en landsby i Cambodia. Det er fremstillet af såkaldt reclaimed wood, som er træ fra huse der skal rives ned, samt fra gamle møbler, der ellers skulle kasseres. De små keramikstykker i indfatningen er antikt porcelæn fra Cambodia og Japan, som ellers skulle have været smidt ud, men som (h)A.N.D. i stedet har fået lov at anvende, og hvert fad er derfor helt unikt både med hensyn til træet og porcelænet.

Materiale: Træ af ukendt sort med hvid/blå porcelænsindfatning.

Længde: 33cm x 15,5cm (mindre variationer kan forekomme)

OBS: Vaskeklude og minihåndklæder er ikke inkluderet.

Fremstillet i Cambodia

Fadet er ikke godkendt til fødevarer.

 

Hvem har fremstillet fadet?

(h)A.N.D. samarbejder med en træskærer i provinsen i Cambodia om at fremstille de flotte, håndlavede fade. (h)A.N.D. Artisan Designer er et fair fashion brand fra Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer en butik centralt i Phnom Penh  samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. (h)A.N.D. beskæftiger unge mennesker fra fattige kår, og samarbejder derudover med vævere og kunsthåndværkere fra små landsbyer og om udviklingen af (h)A.N.D.s karakteristiske designs, der kombinerer det traditionelle  med det moderne.

Læs mere om (h)A.N.D. på bloggen >>

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned