Bella - Top med lange pufærmer

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Increscent125,00kr / 10 Points
at leje

Ryd

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Bella-blusen i bomuld har halsudskæring med bindebånd, biser på brystet og lange pufærmer. Bær blusen stoppet ned i en nederdel eller lad den hænge løst sammen med dine yndlingsjeans.

Størrelse: M, Passer dansk størrelse 38-40

Bryst: 109cm

Ærmelængde: 53cm

Længde: 53cm

Farve: Mintgrøn

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Indien

 

Hvem har syet toppen?

Det indiske mærke Increscent blev startet af Kamakshi Singh, som har en baggrund i eksport og tekstildesign. Kamakshi kunne ikke undgå at lægge mærke til de store mængder stof, der ofte var til overs på fabrikkerne, og hun besluttede sig derfor for at starte Increscent med fokus på at undgå spild og gøre produktionen af tøj mere bæredygtig.

Stilen er vintage-inspireret med fokus på god pasform og godt håndværk, og Increscent får syet alt tøj i en lille systue i Jaipur, hvor de beskæftiger lokale skræddere og syersker. Tøjet syes kun efter bestilling, og 60% af stoffet er såkaldt “dead stock”, dvs. stof, som er tilovers fra de større producenter. Increcent farver også selv meget af stoffet, og samarbejder med lokale kunsthåndværkere om blokprint og perlebroderi.  Da der ofte kun er 10-20 meter stof tilbage, er mange af Increcents designs one-of-a-kind.

 

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

350kr./måned

Gold

600kr./måned

Platinum

900kr./måned