Fair Fashion

Florence Dress

FAIR FASHION
Increscent
Str. 40-42

Køb for

750,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

En skøn kjole i afslappet boho-stil som passer både til hverdag og fest. Kjolen har snøre/løbesnor i taljen, og småternet rødt mønster samt smalt blondedekoration ved skuldrene. Løs pasform der klæder de fleste kropstyper og snører ved ærmeslut og ved halsudskæring som man kan binde eller lade hænge løse.

Størrelse M, passer dansk str. 40-42

Størrelsesguide (mål på kjole):

Bryst: 120cm, Talje: 106, Længde: 121cm

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Indien

Hvem har syet kjolen?

Det indiske mærke Increscent blev startet af Kamakshi Singh, som har en baggrund i eksport og tekstildesign. Kamakshi kunne ikke undgå at lægge mærke til de store mængder stof, der ofte var til overs på fabrikkerne, og hun besluttede sig derfor for at starte Increscent med fokus på at undgå spild og gøre produktionen af tøj mere bæredygtig.

Stilen er vintage-inspireret med fokus på god pasform og godt håndværk, og Increscent får syet alt tøj i en lille systue i Jaipur, hvor de beskæftiger lokale skræddere og syersker. Tøjet syes kun efter bestilling, og 60% af stoffet er såkaldt “dead stock”, dvs. stof, som er tilovers fra de større producenter. Increcent farver også selv meget af stoffet, og samarbejder med lokale kunsthåndværkere om blokprint og perlebroderi.  Da der ofte kun er 10-20 meter stof tilbage, er mange af Increcents designs one-of-a-kind.

Shop Fair Fashion Tøj

Bæredygtigt og fremstillet under ordentlige vilkår.

Shop Fair Fashion Accessories

Peace Silk, håndvævet og  upcycled stof.

Shop Schwanen Garten

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser.

Shop Fair Fashion Tøj

Shop Fair Fashion Accessories