Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Fair Fashion

Jharkhand Dress

FAIR FASHION
Increscent
Str. 44-46

Køb for

550,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Lang kjole med v-hals og korte ærmer. Kjolen er syet af recycled sarees, som er et traditionelt stykke tøj, der bæres af rigtig mange kvinder i Indien. Kamakshi fra Increscent får doneret de brugte sarees fra familie og venner, hvorefter hun forvandler det smukke stof til flotte nye kjoler. Man kan typisk kun sy en enkelt ny kjole af hver saree, så denne kjole er helt unik.

Strørrelse XL, passer dansk str. 44-46

Størrelsesguide (mål på kjole):

Bryst: 111cm, Længde: 129cm, Ærmegab: 52cm

Farve: Grøn/brun

Materiale: Indisk recycled saree (fibersammensætning ukendt), for: 100% bomuld.

Fremstillet i Indien

Hvem har syet kjolen?

Det indiske mærke Increscent blev startet af Kamakshi Singh, som har en baggrund i eksport og tekstildesign. Kamakshi kunne ikke undgå at lægge mærke til de store mængder stof, der ofte var til overs på fabrikkerne, og hun besluttede sig derfor for at starte Increscent med fokus på at undgå spild og gøre produktionen af tøj mere bæredygtig.

Stilen er vintage-inspireret med fokus på god pasform og godt håndværk, og Increscent får syet alt tøj i en lille systue i Jaipur, hvor de beskæftiger lokale skræddere og syersker. Tøjet syes kun efter bestilling, og 60% af stoffet er såkaldt “dead stock”, dvs. stof, som er tilovers fra de større producenter. Increcent farver også selv meget af stoffet, og samarbejder med lokale kunsthåndværkere om blokprint og perlebroderi.  Da der ofte kun er 10-20 meter stof tilbage, er mange af Increcents designs one-of-a-kind.

Shop Fair Fashion Tøj

Bæredygtigt og fremstillet under ordentlige vilkår.

Shop Fair Fashion Accessories

Peace Silk, håndvævet og  upcycled stof.

Shop Schwanen Garten

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser.

Shop Fair Fashion Tøj

Shop Fair Fashion Accessories