Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Fair Fashion

Indigo Waves Kalya Tørklæde – Uld & Bomuld

FAIR FASHION
Sevya

Køb for

550,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Blåt og gråt tørklæde i et flot vævet mønster med kort frynsekant i enderne. Tørklædet er vævet af en blanding af uld og bomuld, og er dejlig tykt og behageligt mod huden (kradser ikke).

Tørklædet er stort nok til at man rigtig kan pakke sig ind, og man kan sagtens bære det i stedet for en cardigan eller jakke. Den flotte indigoblå farve er særligt god sammen med et par jeans eller en mørkeblå kjole.

Materiale: 60% uld, 40% bomuld

Mål: 71cm x 182cm

Fremstillet i Indien

 

Hvem har lavet tørklædet?

Sevya er et amerikansk fairtrade brand, som samarbejder med små håndværkskollektiver over hele Indien. Sevya kommer fra sanskrit og betyder “caring through service” og det er netop det, at tage vare på mennesker og miljø, som danner fundamentet for Sevya.

Sevyas design er et spændende mix af traditionelt indisk håndværk og moderne design. De mange forskellige elementer i fremstillingen af tøjet inkluderer ofte hele landsbyen. Nogle arbejder med at farve garnet, mens andre spinder det og væver det. Der anvendes ingen elektricitet i processen og produktionen har minimal indvirken på miljøet. Sevya er medlem af Fair Trade Federation

I kan læse mere på Sevyas website >>

 

 

Shop Fair Fashion Tøj

Bæredygtigt og fremstillet under ordentlige vilkår.

Shop Fair Fashion Accessories

Peace Silk, håndvævet og  upcycled stof.

Shop Schwanen Garten

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser.

Shop Fair Fashion Tøj

Shop Fair Fashion Accessories