Indigo Waves Kalya Tørklæde - Uld & Bomuld

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
Sevya


80,00kr / 7 Points
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Blåt og gråt tørklæde i et flot vævet mønster med kort frynsekant i enderne. Tørklædet er vævet af en blanding af uld og bomuld, og er dejlig tykt og behageligt mod huden (kradser ikke).

Tørklædet er stort nok til at man rigtig kan pakke sig ind, og man kan sagtens bære det i stedet for en cardigan eller jakke. Den flotte indigoblå farve er særligt god sammen med et par jeans eller en mørkeblå kjole.

Materiale: 60% uld, 40% bomuld

Mål: 71cm x 182cm

Fremstillet i Indien

 

Hvem har lavet tørklædet?

Sevya er et amerikansk fairtrade brand, som samarbejder med små håndværkskollektiver over hele Indien. Sevya kommer fra sanskrit og betyder “caring through service” og det er netop det, at tage vare på mennesker og miljø, som danner fundamentet for Sevya.

Sevyas design er et spændende mix af traditionelt indisk håndværk og moderne design. De mange forskellige elementer i fremstillingen af tøjet inkluderer ofte hele landsbyen. Nogle arbejder med at farve garnet, mens andre spinder det og væver det. Der anvendes ingen elektricitet i processen og produktionen har minimal indvirken på miljøet. Sevya er medlem af Fair Trade Federation

I kan læse mere på Sevyas website >>

 

 

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

350kr./måned

Gold

600kr./måned

Platinum

900kr./måned