Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Isabel Dress

FAIR FASHION
Sissel Edelbo
Str. 36-48
Brugt

Køb for

200,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Kort aquagrøn kjole med lange ærmer og flot, oversized krave med bisedetaljer. Knapper foran og manchetter ved ærmerne. Kan bæres alene eller sammen med flared pants eller tights.

Alle SISSEL EDELBO styles er fremstillet af vintage sarier, som tidligere har været anvendt af indiske kvinder. Der kan derfor forekomme mindre skønhedsfejl såsom løse tråde, små mærker eller pletter. Dette er en del af stoffets autentiske historie og det liv, der er levet, og som sarien har været en del af. Se skønheden i det uperfekte og bær din nye kjole med den stolthed den fortjener, og lad stoffet fortsætte med at fortælle sin historie.

Da kjolen er fremstillet af gamle sarier kendes den præcise sammensætning af stoffet ikke.

Størrelse: One Size (passer størrelse 36-48)

Bryst: 116cm, Længde: 91cm (ca. lige over knæet på 168cm høj person)

Farve: Aquagrøn

Materiale: Ukendt (vintage sari)

Fremstillet i Indien

Varens stand: Brugt. Da kjolen er fremstillet af gamle sarier, har stoffet dog spor efter brug (se nedenfor)

 

Om SISSEL EDELBO

Kærligheden til Indien og upcycling og redesign af vintage sarier udgør sjælen i det danske brand SISSEL EDELBO, og siden 2004 har Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen (de to kvinder bag SISSEL EDELBO) rejst til Indien med jævne mellemrum for at håndplukke sarier til de bæredygtige kollektioner.

SISSEL EDELBO blander flotte prints og mystik fra Indien med et enkelt nordisk snit og skaber bæredygtige designs som lader sarierne og historierne de bærer på leve videre. Alle styles er lavet af rengjorte, upcycled sarier og hver eneste style er designet med kærlighed og respekt for moder jord.

Læs mere på SISSEL EDELBOs website >>

 

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories