Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Jet Black New Bow – Lille Sløjfe – Peace Silk

FAIR FASHIONISTA
CWSG

Køb for


35,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Sødt hårspænde med flad silkesløjfe af økologisk Peace Silk.  Sløjfen er lavet af råsilke, som har en grovere struktur og en mere diskret glans end satin-silke.

Selve metalspændet køber vi i Frankrig fra en virksomhed, som hedder Delsol. I har sikkert ikke hørt om dem, men det var dem, som i 1920 opfandt denne type hårspænde. De er i dag den eneste producent af den slags spænder i Europa, og deres spænder er af meget høj kvalitet.

Metalspændet måler 7 cm og kan holde en hestehale af fint hår eller en halv hestehale af mediumtykt hår.

Farve: Sort

Materiale: Peace Silk og nikkelfrit rustfrit stål

Fremstillet i Cambodia (metalspændet er fremstillet i Frankrig)

Læs blogindlægget om Peace Silk-sløjferne >>

 

Hvem har lavet hårsløjfen?

Det er kvinderne fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som laver sløjferne. CWSG blev startet med formålet at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst, men gruppen fungerer også som et socialt netværk, hvor kvinderne kan søge støtte og vejledning.

I kan læse mere om CWSG på bloggen >>

 

Hvad er Peace Silk?

Silke er sådan et smukt materiale, men vidste I, at den traditionelle måde at fremstille silke på er at koge pupperne med de levende silkelarver indeni? Mange hundrede silkelarver bliver således kogt levende bare for at lave et enkelt tørklæde. Det synes jeg lød ret unødvendigt, så jeg undersøgte, hvad der ellers fandtes for alternativer, og jeg hørte i den forbindelse om Peace/ahimsa-silke.

Læs blogindlægget om Peace Silk >> 

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories