Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

CAMPA Tumbler Tote Bag - Grøn

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
KI LEE


350,00kr / 30 Points
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Den elegante grønne CAMPA Tumbler Tote Bag forener KI LEEs minimalistiske æstetik med praktisk design for hverdagen. Tasken er stor nok til at man kan have papirer i A4 format med sig, og den særlige kop-holder nede i tasken sørger for stabil opbevaring af de fleste typer kaffekrus med låg. Tasken har også en indvendig flad lomme.

Tasken er fremstillet af haunji (vegansk læder fremstillet af morbær-bast og bomuld), og morbær-bastens naturlige karakteristika gør at materialet er antibakterielt, holdbart, vandskyende og bio-nedbrydeligt. Materialet er udviklet af en lokal tekstilproducent i Korea og kombinerer hanji (koreansk papirfremstillingstradition) med innovativ tekstilteknologi.

Farve: Grøn

Mål: 29cm x 28cm x 8cm

Håndtagsdrop: 24cm

Materiale: 100% vegansk læder (morbærbast + bomuld)

Fremstillet i Sydkorea

 

Hvem har lavet CAMPA-tasken?

KI LEE er et koreansk accessories-mærke med fokus på intelligent design og bæredygtige materialer. KI LEEs designer, Ki Chan Lee, har en baggrund som skulpturkunstner hvilket er tydeligt i hans taskedesign som er som små stykker kunst.

Læs mere om KI LEE på bloggen >>

Besøg KI LEEs website >>

 

 

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned