Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

CAMPA Tumbler Tote Bag – Cream

FAIR FASHIONISTA & FRIENDS
KI LEE

Køb for

1.275,00kr

Ikke på lager

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Den elegante hvide CAMPA Tumbler Tote Bag forener KI LEEs minimalistiske æstetik med praktisk design for hverdagen. Tasken er stor nok til at man kan have papirer i A4 format med sig, og den særlige kop-holder nede i tasken sørger for stabil opbevaring af de fleste typer kaffekrus med låg. Tasken har også en indvendig flad lomme.

Tasken er fremstillet af haunji (vegansk læder fremstillet af morbær-bast og bomuld), og morbær-bastens naturlige karakteristika gør at materialet er antibakterielt, holdbart, vandskyende og bio-nedbrydeligt. Materialet er udviklet af en lokal tekstilproducent i Korea og kombinerer hanji (koreansk papirfremstillingstradition) med innovativ tekstilteknologi.

Farve: Cream

Mål: 29cm x 28cm x 8cm

Håndtagsdrop: 24cm

Materiale: 100% vegansk læder (morbærbast + bomuld)

Fremstillet i Sydkorea

 

Hvem har lavet CAMPA-tasken?

KI LEE er et koreansk accessories-mærke med fokus på intelligent design og bæredygtige materialer. KI LEEs designer, Ki Chan Lee, har en baggrund som skulpturkunstner hvilket er tydeligt i hans taskedesign som er som små stykker kunst.

Læs mere om KI LEE på bloggen >>

Besøg KI LEEs website >>

 

 

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories