Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Kort Nederdel – BKK1

FAIR FASHIONISTA
Lotus Silk Phnom Penh
Str. 40-42

Køb for


100,00kr
at leje

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Kort nederdel med høj talje. Skjult lynlås og slids midt bagpå. Foret.

Størrelsesguide:

Str. 10/40: talje: 78cm, længde: 48cm

Str. 12/42: talje: 84cm, længde: 50cm

Farve: Grøn med blomstermønster

Materiale: 100% polyester-jacquard

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har syet nederdelen?

Lotus Silk blev startet af Vannary San tilbage i 2003 med formålet at fremme lokal silkeproduktion, og de tager samtidig et stort socialt ansvar ved at skabe beskæftigelse under fair vilkår i de forskellige landsbysamfund, som virksomheden arbejder med. Lotus Silk har også en gruppe af unge kvindelige skræddere ansat til en løn der er væsentligt bedre end hvad man kan tjene på tekstilfabrikkerne, og det er disse skræddere som har syet nederdelen.

Læs mere om Lotus Silk på bloggen >> 

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories