Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Lang Gennemsigtig Strandkjole

FAIR FASHION
Lotus Silk Phnom Penh
Str. 38-48
Let brugt

Køb for

200,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Lang, gennemsigtig chiffon-strandkjole, som man lige kan tage over bikinien når man skal til og fra stranden eller poolen. Den er også rigtig fin over en top og et par bukser.

Kjolen er 105 cm lang og har et løstsiddende rektangulært snit.

Størrelse: One-Size. Passer dansk størrelse 38-48

Farve: Sort/hvid/mørkeblå

Materiale: Polyester Chiffon

Fremstillet i Cambodia

Varens stand: Let brugt

 

Hvem har syet kjolen?

Lotus Silk blev startet af Vannary San tilbage i 2003 med formålet at fremme lokal silkeproduktion, og de tager samtidig et stort socialt ansvar ved at skabe beskæftigelse under fair vilkår i de forskellige landsbysamfund, som virksomheden arbejder med. Lotus Silk har også en gruppe af unge kvindelige skræddere ansat, og det er dem, som har syet kjolen.

Læs mere om Lotus Silk på bloggen >> 

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories