Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Cadiz Chiffon Kimono

FAIR FASHIONISTA
Lotus Silk Phnom Penh145,00kr / 10 Points
at leje

Ryd

Vi planter et træ for hvert produkt du lejer.

Fin og let chiffonkimono, der passer lige så godt over bikinien, som med en top og et par shorts eller jeans. Kan bindes foran eller bagpå.

Størrelse: One-size (S-L).

Længde: 100cm

Farve: Lilla/hvid/dusty turquoise

Materiale: Upcycled Polyester Chiffon

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har syet kimonoen?

Lotus Silk blev startet af Vannary San tilbage i 2003 med formålet at fremme lokal silkeproduktion, og de tager samtidig et stort socialt ansvar ved at skabe beskæftigelse under fair vilkår i de forskellige landsbysamfund, som virksomheden arbejder med. Lotus Silk har også en gruppe af unge kvindelige skræddere ansat, og det er dem, som har syet kimonoen.

Læs mere om Lotus Silk på bloggen >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion

Du kan godt leje uden abonnement, men vil du leje billigere og have gratis forsendelse hver gang, så anbefaler vi et af vores abonnementer:

Silver

600kr./måned

Gold

950kr./måned

Platinum

1400kr./måned