Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Fair Fashion

Skagen Chiffon Kimono

FAIR FASHION
Lotus Silk Phnom Penh
Str. 36-44

Køb for

350,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Fin og let chiffonkimono med blomsterprint. Passer lige så godt over bikinien, som med en top og et par shorts eller jeans. Kan bindes foran eller bagpå.

Længde: 100cm

Størrelse: One-size (passer dansk str. 36-44)

Farve: Hvid med blomsterprint

Materiale: Upcycled Polyester Chiffon

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har syet kimonoen?

Lotus Silk blev startet af Vannary San tilbage i 2003 med formålet at fremme lokal silkeproduktion, og de tager samtidig et stort socialt ansvar ved at skabe beskæftigelse under fair vilkår i de forskellige landsbysamfund, som virksomheden arbejder med. Lotus Silk har også en gruppe af unge kvindelige skræddere ansat, og det er dem, som har syet kimonoen.

Læs mere om Lotus Silk på bloggen >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Shop Fair Fashion Tøj

Bæredygtigt og fremstillet under ordentlige vilkår.

Shop Fair Fashion Accessories

Peace Silk, håndvævet og  upcycled stof.

Shop Schwanen Garten

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser.

Shop Fair Fashion Tøj

Shop Fair Fashion Accessories