Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Malaga Kaftankjole – Silke

FAIR FASHION
LWH Nepal
Str. 36-44
Som ny

Køb for

300,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Kort kaftankjole i løst, lige snit med slids i siderne. Kaftankjolen har v-hals og bindebånd under brystet. Kan bæres over et par bukser eller leggings, men også rigtig fin som kjole.

Størrelse: One-Size (S-L), passer dansk størrelse 36-44

Farve: Hvid med pink/orange blomster.

Mål (på kaftankjolen): Bryst: 116cm, Talje: 116cm, Hofte: 116cm, Længde: 93cm

Materiale: Upcycled silke

Fremstillet i Nepal

 

Hvem har syet kaftanen?

Det er kvinderne fra LWH (Local Women’s Handicrafts) i Nepal, som syer kaftanen fra upcycled silke.  LWH hjælper marginaliserede og udsatte kvinder med at tage kontrol over deres egen skæbne og kæmpe mod fattigdom og samfundsstrukturer der hidtil har hindret dem i at nå deres fulde potentiale. Under forløbet har kvinderne mulighed for at lære sig forskellige håndværk såsom syning, broderi og smykkedesign. De får også et stipendie, samt et sikkert sted at være og basal skoleundervisning, da de fleste af kvinderne ikke har haft det privilegie at kunne gå i skole tidligere. Efter forløbet kan kvinderne enten vælge at fortsætte med at arbejde for LWH eller at starte deres egen forretning.

I kan læse mere om LWH på bloggen >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen i Nepals tekstilindustri. Gennem at anvende dette overskudsmateriale forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Varens stand: Som ny, kun brugt til produktfotografering

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories