Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

Naya Kantha Sari Throw

FAIR FASHIONISTA
LWH Nepal

Køb for


215,00kr
at leje

Ikke på lager

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Smuk plaid fra Terai-regionen i Nepal. Plaiden er syet af upcycled bomuldssari, som også kaldes kantha og har et smukt mønster, som er forskelligt på hver side. Plaiden kan bruges som sengetæppe eller som farverig detalje i sofaen eller yndlingsstolen. Passer også rigtig godt som picnictæppe.

Farve: Rød/grøn/gul-mønstret

Mål: 140cm x 225cm

Materiale: Upcycled bomuld

Fremstillet i Nepal

 

Hvem har lavet plaiden?

Det er kvinderne fra Local Women’s Handicrafts i Nepal, som har lavet plaiden.  LWH hjælper marginaliserede og udsatte kvinder med at tage kontrol over deres egen skæbne og kæmpe mod fattigdom og samfundsstrukturer der hidtil har hindret dem i at nå deres fulde potentiale. Under forløbet har kvinderne mulighed for at lære sig forskellige håndværk såsom syning, broderi og smykkedesign. De får også et stipendie, samt et sikkert sted at være og basal skoleundervisning, da de fleste af kvinderne ikke har haft det privilegie at kunne gå i skole tidligere. Efter forløbet kan kvinderne enten vælge at fortsætte med at arbejde for LWH eller at starte deres egen forretning.

I kan læse mere om LWH på bloggen >>

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories