HomeTøjResort WearMalibu Beach Robe
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

Malibu Beach Robe

FAIR FASHIONISTA
Lotus Silk Phnom Penh

Værdi 470,00kr
Lej for 95,00kr/måned

Ryd

Fin og let beach robe, der passer lige så godt over bikinien, som med en top og et par shorts eller jeans. Kan bindes foran eller bagpå.

Længde: 100cm

Farve: Hvid med mørkebrunt mønster

Materiale: Upcycled Polyester Chiffon

Fremstillet i Cambodia

 

Hvem har lavet Beach Roben?

Lotus Silk blev startet af Vannary San tilbage i 2003 med formålet at fremme lokal silkeproduktion, og de tager samtidig et stort socialt ansvar ved at skabe beskæftigelse under fair vilkår i de forskellige landsbysamfund, som virksomheden arbejder med. Lotus Silk har også en gruppe af unge kvindelige skræddere ansat til en løn der er væsentligt bedre end hvad man kan tjene på tekstilfabrikkerne, og det er disse skræddere som har syet beach roben.

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}