Fair Fashionista er nu en del af Mitzie Mee – Shop fair fashion tøj,  lækre accessories og fine ting til boligen på mitziemee.dk

Besøg Mitzie Mee >>

Vintage/Secondhand

New Wrap Dress

FAIR FASHION
(h)A.N.D. Artisan Designer
Str. S, M, L
Let brugt

Køb for

150,00kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Elegant lyselilla sommerkjole i et tidløst design. Kjolen har 3/4-ærmer og er let draperet foran og bindes bagpå. En ny slags slå-om-kjole med et klassisk look.

Længde: S: 100cm, M: 100cm, L: 104cm, XL: 108cm

Farve: Pink/lyselilla

Materiale: Upcycled stof. Blød og elastisk bomulds/polyester-jersey mix. Nøjagtig komposition ukendt.

Fremstillet i Cambodia

Varens stand: Let brugt

 

Hvem har lavet kjolen?

(h)A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af butikken i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder (h)A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs mere om (h)A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

Str: Alle 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56

Shop Secondhand Tøj

Shop Secondhand Accessories