Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på whatsapp

New Wrap Dress - Midnight Blue

FAIR FASHIONISTA
A.N.D. Artisan Designer
Phnom Penh

Lej for:

150,00kr/måned

Ryd

Elegant mørkeblå kjole i et tidløst design. New Wrap Dress er let draperet foran og bindes bagpå. 3/4-ærmer og indvendige bindebånd, der sikrer, at kjolen holder sig lukket. En ny slags slå-om-kjole med et klassisk look.

Længde: S: 100cm, M: 100cm, L: 104cm, XL: 108cm

Materiale: Upcycled stof. Blød og elastisk polyestermix.

Farve: Sort

Hvem har lavet kjolen?

A.N.D. Artisan Designer er en af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Modesigneren Alan James Flux og co-designer/general manager Mr. Pheap står for den daglige ledelse af virksomheden, der inkluderer 3 butikker i Phnom Penh samt en tilhørende systue, hvor tøjet bliver lavet. Her beskæftiger A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof. I tillæg til en løn der er til at leve af, tilbyder A.N.D. også de unge medarbejdere gratis logi centralt i Phnom Penh samt et lyst og luftigt arbejdsmiljø.

Læs blogindlægget om A.N.D. >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet fra Cambodias beklædningsindustri bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}